Csendelvonulás női körben 
Hannával és Nirmalával (4 napos)

❈ Tapasztaltad már milyen erővel bír 4 nap csendes jelenlét és gyakorlás nőtársaid körében?

❈ Ki vagyok én? Hol vagyok? Merre tartok? Csak ennyi?...

A női lét sajátossága, hogy ezek a kérdések létszükségletünk alapjaiba vannak ágyazva, hisz legbelül tudjuk, hogy a válaszok megtalálásával a valóságot tisztább és élesebb érzékeléssel észleljük, és közben olyan nemes értékekre teszünk szert, mint a kiegyensúlyozottság, nyugalom, megfontoltság, tolerancia, magabiztosság, stb.

Ehhez nyújtunk iránymutatást a Vipassana, Yin jóga, a Kundalini jóga, és a hangterápia technikák, metódusok mentorálásával.


IDŐPONT: 2024. július 18-21.

HELYSZÍN: Vértestolna, Életkapu Vendégház

KÖLTSÉG: 75.000Ft/fő/4 nap
mely magában foglalja:
- szállás 2-3 ágyas szobákban
- napi háromszori vegetáriánus étkezés
- gyakorlóterem használata
- egyéni és csoportos mentorálásCsendelvonulás férfi-női (4 napos) 
2024. augusztus 29. - szeptember 1.

A meditációról nagyon nehéz beszélni, mert a szavak csak hozzávetőlegesen tudják érzékeltetni az egyéni tapasztalatokat. A felismerésnek ráadásul több szintje van. A lecsendesülés és éleslátás gyakorlatai jól begyakorolt és bevált eljárások, amelyek végső célja a nyitottság és az éntelenség - megszabadulás az önvaló megragadása által okozott szenvedéstől. Bölcsesség.

Ami igazán felemelő a gyakorlás folyamában, hogy a végső cél felé tartva, olyan nem feltétlenül vágyott célok is megvalósulnak, melyek a mindennapi életünk minőségére vannak hatással. Emberi kapcsolatainkban, hivatásunkban, vezetői kézségünkben, az énünkkel való viszonyunkban változunk. 

Az elvonulás kiscsoportban történik (10 fő), annak okán, hogy az egyén mélyebben tudjon haladni a csak rá jellemző praxisban. Az elvonuláson nő és férfi egyaránt részt vehet, párok is jelentkezhetnek. 

Meditációs előképzettségre nincs szükség. 
Az elvonulás önköltséges részletek a linken

Jelentkezési határidő: augusztus 20. 

Az elvonulás önköltséges,
körülbelül 35.000Ft/fő/elvonulás (szállás+étkezés)

További részletek/jelentkezés:  hamarosan...