PRAXIS

"Minden jó spirituális tanítás elsődleges feladata nem az, hogy megválaszolja a kérdéseidet hanem az, hogy megkérdőjelezze a válaszaidat. Mert a tudatos és tudattalan feltételezések és hiedelmek eltorzítják az észlelésedet, és arra késztetnek, hogy elkülönülést és megosztottságot láss ott, ahol valójában csak egység és teljesség van."

A PRAXIS egy olyan meditációs és kontemplációs metódus amelyet a szellemi utam több mint 20 éve alatt fejlesztettem ki, és a gyakorló egyediségéhez idomul. Elsődleges célja, hogy gyakorlatias és hasznos segítséget nyújtson a spirituális felszabadulás keresésében. 
Egy olyan belső szellemi ösvény, melynek felfedezésével hozzáférünk bölcsességünkhöz, majd végső soron elvezet a spirituális megszabaduláshoz. A PRAXIS tanításai arra a feladatra irányulnak, hogy a lehető leghatékonyabban ébredj valódi természetedre, és testesítsd meg a felébredett állapotot emberségedben, a mindennapi életed kontextusában.

PRAXIS tanításai egyben az Út, vagy magának a felszabadult állapotnak a nézete is. Azt fejezik ki, hogy a létezés hogyan tapasztalható meg a megvalósítás különböző szintjein.
És végül az Út rámutat arra, hogy a felébredt állapot hogyan nyilvánulhat meg és hogyan élhető meg a mindennapi életben. Valódi természetedre ébredni egy dolog; a mindennapi életben megélni és kifejezni egészen más.